- bygger på viden

Support / Hotline

Du kan bruge vores support assistance til at få løst dine problemer, som du støder på indenfor anvendelsen af CAD.

Målet med den assistance er, at du ikke skal bruge unødvendig tid på at løse problemer der opstår. I stedet sætter du os i gang med at løse problemet, mens du arbejder videre. Ring til os og hør nærmere.

Vil du kontakte vores konsulenter der sidder klar til at hjælpe dig med forskellige problemstillinger i programmerne, kan du kontakte os på e-mail eller direkte telefon:

E · support@cadx.dk

T · +45 7628 8112

Hvis tegnestuen har et klippekort ved CADXpert a/s, kan du her oprette tegnestuens spørgsmål, eller problemstillinger, enten direkte til support assistancen eller som en opgaveliste.

Du skal dog være logget ind.

Teamviewer

Når du står og har et problem, som ikke kan løses, har vi muligheden for at koble op på din arbejdsstation, via programmet Teamviewer.
Du kan på denne måde giver konsulenten lov til at se dit skærmbilled og styre mus og tastatur. På denne måde kan du få løst problemet hurtigt og komme videre med dit arbejde.

Start Teamviewer, klik på linket i venstre menu.

For at kunne afspiller TeamViewer filer (.tvs), kan den downloades her.
TeamViewer.com

Køb et klippekort

Du kan købe et at vores klippekort direkte i vores webshop.
Bestil på vores shop

Søg et svar