- bygger på viden

Beskyttelse af private oplysninger og cookies

Vi tager online beskyttelse og persondata meget alvorlig. Samtidig vil vi gerne, at du som bruger af vores hjemmeside skal have en oplevelse, som bliver personlig.

De fleste sider under www.cadx.dk, kan indsamle indtastede information, personlige som ikke-personlige. Alle oplysninger der indsamles, kan bruges af CADXpert a/s.

Dagligt vil vores hjemmeside blive opdateret med evt. data, det kunne være information omkring status af jeres klippekort.

Vi kan blive tvunget til at videregive personlige oplysninger indsamlet fra dig pga. lovmæssige krav, f.eks. i forbindelse med en retskendelse, vidnestævning eller som svar på en specifik henvendelse fra en offentlig myndighed.

Udover ovenstående vil vi, på ingen måde, videregive personlige og ikke-personlige oplysninger til nogen virksomhed uden for CADXpert a/s, uden dit samtykke.

Vi indsamler personlige oplysninger fra dig, når du oprettes som bruger på hjemmesiden, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbreve, seminar og andre ting, hvor du indtaster dine informationer.

Dine rettigheder

Du har følgende rettigheder:
  • Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
  • Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Særligt har du en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring.
  • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
  • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet).
  • Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.
Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at:
Ved at kontakte den Dataansvarlige via nedenstående kontaktoplysninger, eller ved at skrive til marketing@cadx.dk.
Der kan være betingelser eller begrænsninger til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du f.eks. har ret til dataportabilitet i det konkrete tilfælde - dette afhænger af de konkrete omstændigheder i forbindelse med behandlingsaktiviteterne.

Dataansvarlige og kontaktdetaljer

Den dataansvarlige for behandlingen af personoplysninger i henhold til denne privatlivspolitik er:

CADXpert a/s
Cvr-nr: 29623600
Ormhøjgårdvej 8a
8700 Horsens
Danmark

Nyhedsbreve

Vi fremsender kun digitale nyhedsbreve og kampagner til brugere på vores hjemmeside, som har ønsket dette, det er til en hver tid muligt at framelde dette tilbud.
Ønsker du at framelde dig vores nyhedsbrev kan dette gøres, ved at skrive til marketing@cadx.dk eller Tilmeld eller frameld dig nyhedsbrevet her

Bruger *.cadx.dk cookies?

Ja, når du logger ind på hjemmesiden som bruger, og når du indtaster diverse tilmeldinger, oprettes en datafil (cookie) på din computer. Disse holder styr på, om du er logget ind eller ej, og på hvilke data du har valgt.
  • LoginInfo – udløber til midnat, den dag den bliver oprettet, kontrol om du er logget ind eller ej.
  • cookieconsents_status – udløber efter 1 år og bruger til at kontroller om de har acceptetet vores cookiespolitik.

Cookies til statistik og markedsføring

På CADXpert's websites anvender vi cookies til webanalyse for at forbedre vores sites. Vi bruger disse målinger til at lave statistik over brugen af vores sites, samt til at finde uhensigtsmæssigheder på dem, så vi kan forbedre din oplevelse, når du besøger dem.
Vi anvender Google Analytics til at spore, hvordan brugerne anvender websitet, og hvor effektivt vores Adwords-baserede annoncer på Googles søgesider er. Resultaterne, inklusive din computers IP-adresse, overføres til og opbevares af Google på servere i USA. Læs Googles fortrolighedspolitik for yderligere oplysninger samt de specifikke detaljer for Google Analytics.

Google bruger disse oplysninger til at spore, hvordan vores website bruges, for at kunne rapportere om webstedet til os og for at give annoncørerne oplysninger om effektiviteten af deres kampagner. Google kan overføre disse oplysninger til tredjeparter, hvis Google er juridisk forpligtet hertil, eller hvor sådanne tredjeparter behandler oplysningerne på Googles vegne. Vi har ingen indflydelse. Vi har ikke givet Google tilladelse til at bruge de opnåede analyseoplysninger til andre Google-tjenester.

Google Analytics anvender tre forskellige cookies, som du kan finde på din liste over cookies:
  • _ga – udløber efter 2 år og bruges til at skelne mellem brugere.
  • _gid – udløber efter 24 timer og bruger ligeledes til at skelne mellem brugere.
  • _gat – udløber efter ét minut og bruges til at håndtere forespørgsler til sitet.
CADXpert anvender også Facebook Pixels til identifikation af websitebrugere og i forbindelse med markedsføring af facebookopslag.

CADXpert viser indhold fra facebook og youtube på vores hjemmeside, indholdet fra disse tjenester er inlejret på cadx.dk, og i denne situation vis disse tjenester også anvende cookies.

Læs de sociale mediers fortrolighedspolitik, primært Facebook og YouTube (som ændres med jævne mellemrum) for at se, hvordan de anvender dine personlige oplysninger, der behandles ved hjælp af kodningen.

Hvad er en cookie?

Cookies er små data filer, som din browser placerer på din computer, når du besøger forskellige hjemmesider for, at markere du har været der. På den måde kan websitet genkende din computer fra besøg til besøg. Med cookies kan man dog ikke få noget personligt at vide om dig, f.eks. hvem du er, eller hvor du bor. Cookies kan heller ikke bruges til at hente information fra din computer og giver heller ikke risiko for virus. Til nogle funktioner (f.eks. login og udfyldelse at ) på et website vil cookies være en nødvendighed, og derfor anvendes cookies af næsten alle websites.

Sådan fjerner du cookies

Ønsker du at slette dine cookies, gør du det via din internetbrowser. Herunder har vi samlet vejledningerne til de mest populære browsertyper:

Vejledning til at fjerne cookies fra Internet explorer
Vejledning til at fjerne cookies fra Safari
Vejledning til at fjerne cookies fra Google Chrome

Sådan afviser du cookies

Ønsker du at afvise brugen af cookies på din computer, kan du vælge at gøre det under indstillinger i din browser. Du skal være opmærksom på, at uden cookies kan flere funktioner på cadx.dk risikere ikke at fungere korrekt., herunder login.

Hvis du ikke er oprettet som bruger, eller hvis du har spørgsmål om vores online politik om beskyttelse af persondata eller oplysninger, som vi måske opbevarer om dig, er du velkommen til at kontakte os.
Se kontakt oplysninger her
Sidst opdateret: 24. maj 2018