- en del af NTI

Gratis rådgivning

Book uforpligtende rådgivning og få mere end 20 års erfaring og viden gratis.

Mødet har fokus på dig og din tegnestue f.eks. hvordan I kan projektere mere effektivt, beregne det samlede byggeris pris eller få en individuel præsentation med konkrete løsningsforslag til dit aktuelle projekt.
Hent opdateret viden og spar penge hver eneste arbejdsdag.

Book møde og spar penge

Har du ingeniør-, arkitekt- eller landskabstegnestue?

Du og din forretning indbydes til møde med erfaren og vidende ekspert, der gratis og uforpligtende vil vise dig, hvordan du hurtigt kan få god økonomi i projekterne.

Kontakt

Udfyld nedenstående felter, og vi ringer tilbage.
Efter telefonsamtalen forbereder vi os til et løsningsorienteret møde med jer, estimeret varighed ca. 1-2 timer. Mødet finder gerne sted hos jer eller på et vore kontorer (Horsens eller Greve).

Effektivt samarbejde

Sammen gennemgår vi de områder, som du ønsker effektiviseret i tegnestuens dagligdag.
Med fokus på inspiration, præsentation af løsningsmodeller og det nyeste software får du den nyeste viden om hardware- og softwareløsninger, som kan supplere og effektivisere jeres egne løsninger.
Det hele er gratis.

Alle virksomheder kan spare penge

Ønsker du bagefter et samarbejde med os, finder vi sammen ud af omfanget. Du vil få en ydelse og en pris, som du kan stole på.
Helt ligesom de andre tegnestuer, vi har samarbejde med, f.eks. OBH-Gruppen Rådgivende Ingeniører, Friis & Moltke, NOVA5 og andre store og små virksomheder i branchen.
Læs om deres erfaring med os her.
Fulde navn *:
E mail *:
Bekræft E-mail *:
Firmanavn : *
Telefon : *
Del med andre