- bygger på viden

CSR - Samfundsansvar

I CADXpert a/s vil vi tage et samfundsansvar, vi mener at viden og uddannelse er vejen til en bedre tilværelse. Dette gør vi for os selv som virksomhed. Netop derfor støtter vi forskellige organisationer. I 2018, 2015 og 2011 har vi valgt at støtte Børnecancerfonden arbejder og forskning. I 2013 valgte vi, at sponsorere en pige i Bolivia, som senere er blevet til en pige i Ecuador, disse er sponsoreret via Planfadder, dette sponsorat har vi forsat 2017, og 4 år frem.

Sponsoreret en barn fra Ecuador

CADXpert a/s har sponsoreret en lille pige i Ecuador. Pigen hedder Mayuri Lisbeth Fazo Cunuhay og er i dag 7 år.

Hun bor sammen med hendes mor, i dag går hun i skole. Det tager under 30 minutter at komme hen i skolen, hendes ynglingsfag/aktivitet er at tegne.

Mayuri Lisbeth, bor i området der hedder Cotopaxi.
Læs mere om Cotopaxi

Aktiviteter

I området, hvor Mayuri bor, har familierne haft gavn af og deltager i følgende aktiviteter:

- Aktiviteter for at skabe opmærksomhed omkring sex, prævention og sundhed
- Oplysninger ommuddannelse til unge om sex, prævention og sundhed
- Iværksætteri
- Støtte i skabelsen a styrkelsen af børne- og ungdomsorganisationer
- Aktiviteret for forebyggelse mod HIV og AIDS og andre seksuelt overførte sygdomme.

Et kraftigt jordskælv ramte Ecuador den 16. april 2016, og den 18. maj 2016 blev landet ramt af yderligere to store efterskælv. I alt er mere end 650 mennesker døde og over 30.000 er blevet såret. Heldigvis skete der ikke vores fadderbarn som følge af katastrofen.

Vi vil løbende komme med informationer omkring hende og området hun bor i. På denne måde kan I følge med i hendes opvækst. Vi glæder os til at kunne fortælle jer endnu mere om hende i den kommende fremtid.

Sidst opdateret april 2018

Om PlanBørnefonden

At være PlanBørneFond sponsor er en personlig måde at hjælpe på, hvor I følger fadderbarnets liv. Et fadderskab gør en forskel for både fadderbarnet og for alle børnene i lokalområdet. Det er muligt at engagere sig personligt og skrive med barnet, Plan hjælper gerne med at arrangere fadderbesøg.
Plan er en af verdens største organisationer med fokus på børn. Plan arbejder i 50 fattige lande og hjalp sidste år 84 millioner børn.

Se mere på www.planbornefonden.dk
CADXpert støtter børnecancerfonden, julen 2011