- bygger på viden

Om CADXpert a/s

CADXpert a/s er totalleverandør inden for BIM og CAD løsninger til byggebranchen. Vi er ”Value Added Partner”, samt ”Autodesk Autorized Traning Center”.
Det betyder, at vi har Xpert viden om produkterne, så I opnår den bedste rådgivning.

Vi analysere din virksomheds behov for at yde den bedste rådgivning. Vi hjælper også med implementering af løsningerne, samt åbne og firmatilrettede kurser.

Vi vil forsat udvikle vores rådgivning, ekspertise og service i takt med vores kunders skiftende behov og den generelle markedssituation. Alt sammen fordi vi vil være byggebranchens foretrukne CAD partner.

CADXpert a/s er en teknisk videnbaseret CAD- samarbejdspartner, dvs. vores salg / løsningsforslag skal have et formål.

Vores målsætning er at skabe et bedre indtjeningsgrundlag for vores kunder, ved at hjælpe dem med at blive mere produktive. Det vil vi gøre ved at sætte realistiske mål for, hvad der er muligt at opnå og i hvilket tempo.

CADXpert a/s startede i 2006

Autodesk Gold Partner

Autodesks partnerprogram, Autodesk® Partner Program, anerkender og klassificerer CADXpert for vores ekspertise inden for produkter og løsninger, vores servicetilbud og kundernes samlede tilfredshed med vores indsats.
Som Autodesk guldpartner har vi vist, at vi kan levere komplette programløsninger fra Autodesk. Guldpartnere har teknisk ekspertise inden for bestemte brancher og kan tilbyde løsninger, support, kurser og uddannelse, implementering og rådgivning.

Autodesks partnerspecialiseringer

Ud over partnerniveauet har CADXpert demonstrere vores ekspertise ved at specialisere os inden for en række områder. Den dokumenterede evne til konstant at levere avancerede løsninger og avanceret support til kunderne er det centrale element i partnernes specialiseringsprogram.

Det er et krav, at CADXperts medarbejdere består certificeringseksamener inden for de brancher, som de handler med. Når du arbejder sammen med certificerede medarbejdere, nyder du godt af deres ekspertise. Certificerede medarbejdere kan som ingen andre hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit Autodesk-program.

Betegnelsen "Specialiseret" angiver, at CADXpert, har ekspertviden og har dokumenteret ekspertise i levering af avancerede kundeløsninger, rådgivning, kurser og uddannelse samt support og har specifik ekspertise på et af følgende områder.

Områder

  • Arkitektur og byggeri (AEC)
  • Produkt og Design (MFG)

Andre services

  • Medlem af Autodesk Developer Network (ADN)
  • Autodesk Training Center (ATC®)
  • Autodesk Certificeringscenter (ACC®)

Telefon

+45 76 288 100

Åbningstider

man-tor 8:00-16:00 fre 8:00-15:30