- en del af NTI

Kurser for ansatte

Til virksomheder har CADXpert a/s udviklet et specielt tilpasset kursusmateriale, som gør kurserne unikke fra gang til gang.
Instruktøren kan på denne måde improvisere således at den enkelte virksomhed mest mulig udbytte af kurset.
Revit og AutoCAD Ledighedskurser

Kurser for ledige

CADXpert a/s samarbejder med flere Erhvervsskoler og Universiteter hvor vi udbyder kurser på videregående niveau.
Hvis du er ledig og er på dagpenge, findes der mange muligheder for at komme på kursus, blandt andet 6 ugers Jobrettet kursus.
Her kan du læse mere om hvordan du kan komme i betragtning og få et af vores kurser.

Byg dit eget kursus

Her kan du vælge det eller de emner, som du mangler viden om.

Indsend emnerne helt uforpligtende til vores kursuskonsulent, som så vil tage kontakt til dig for at planlægge nærmere.

Revit kursus og kurser i AutoCAD og 3D

Se hvor du kan komme på kursus ved CADXpert a/s I denne hurtig omskiftende verden er der stigende krav til anvendelsen af de enkelte Autodesk programmer. Er din viden opdateret? Kan du udføre opgaverne mere rationelt og herved gøre opgaverne mindre tidskrævende? Løsningen vil være at deltage på et AutoCAD kursus, Autodesk Revit kursus eller et 3D kursus.

CADXpert er Autodesk Authorized Training Center. Det betyder, at du som kursist kan være sikker på, at underviserne på de forskellige kurser har den viden og erfaring, der skal til for at undervise i de enkelte Autodesk produkter, såsom AutoCAD, Revit og 3ds MAX Design.

Autodesk kursus med unikt kursusmateriale

Ved CADXpert a/s har vi udviklet vores eget danske kursusmateriale og som kursist vil du præcis modtage det materiale til kompendiet som du bliver undervist i.

CADXpert er ligeledes Autodesk Certificeringscenter. Det betyder, at tager du et af vore kurser, får du også mulighed for at tage forskellige certificeringer. Således kan du dokumentere din kunnen og viden inden for forskellige Autodesk produkter.

Ring og få vejledning

Ring til en af vores kursuskonsulenter og få vejledning i hvilket kursus der netop passer dig.
+45 76 288 110