- bygger på viden

Autodesk Certificeringscenter

Få dokumenteret din erfaring

En certificering fra Autodesk er et troværdigt bevis på din viden og kunnen. Certificeringen kan bevirke, at du udvikler dig hurtigere inden for din branche, at du arbejder mere effektivt, og at du bliver mødt med større respekt og tillid på dit felt.

Over hele verden er en certificering fra Autodesk et udtryk for erfaring og ekspertise hos en person, der beskæftiger sig professionelt med design. Certificering kan opnås til følgende Autodesk-produkter:

Fusion 360 Certified User
Revit Architecture Certified User
Revit Architecture Certified Professional
AutoCAD Certified User
AutoCAD Certified Professional
AutoCAD Civil 3D Certified Professional
3ds Max Certified User
3ds Max Certified Professional
Inventor Certified User
Inventor Certified Professional
Maya Certified User
Maya Certified Professional
Se alle Certificeringer her

Sådan foregår Certificeringen

Du startet med at finde den certificering der passer bedst til dig, og den erfaring du har.

Du kontakter os og vi finder den første ledige plads, herefter kommer du inde i vores kursus lokale og sidder ved an af vores kursusmaskiner, da certificeringen foregår digitalt.
Du får så typisk 35 spørgsmål/opgaver som du skal besvare, enten ved at vælge en eller flere svar muligheder, opgaverne kan også være hvor du skal have åbnet programmet, for at undersøge noget i en model og efterfølgende skrive svaret ind i svar skemaet.

Certificeringen tager op til 2 timer.

Fordele ved en certificering fra Autodesk

Ud over at du selv bliver dygtigere, er der også andre fordele og positive aspekter forbundet med en certificering fra Autodesk:
  • Større ekspertise og anerkendelse: En certificering fra Autodesk er et bevis på din kunnen og viden og samtidig en anerkendelse af det, du har opnået. Elektronisk certifikat: Når du først er certificeret, kan du få adgang til et elektronisk certifikat, som du både kan udskrive og indramme. Du kan udskrive dette certifikat, så ofte du vil.
  • Elektronisk certifikat: Når du først er certificeret, kan du få adgang til et elektronisk certifikat, som du både kan udskrive og indramme. Du kan udskrive dette certifikat, så ofte du vil.
  • Certificeringslogo: Når du har bestået den eksamen, der er forudsætningen for certificeringen, får du det officielle Autodesk-certificeringslogo, som viser, at du er certificeret af Autodesk. Du kan f.eks. bruge logoet på visitkort, i dit cv og på brevpapir.
  • Omgående diagnostisk tilbagemelding: Uanset om du består eksamen eller ej, får du tilbagemeldinger med det samme om de områder, som du er nødt til at forbedre, så du kan klare dig bedre i næste forsøg.
  • Optagelse i databasen over certificerede eksperter: Når du har fået din certificering, kan du vælge at lade dine kontaktoplysninger og certificeringer registrere i en database, så andre kan se dine informationer.

Bliv certificeret nu

For at få mere at vide om certificeringsprogrammet, er du meget velkommen til at kontakte os.

Kontaktinformation findes her