- en del af NTI

Kursusinformation for ansatte

Unik kursusopbygning

CADXpert a/s har udviklet vores eget kursuskoncept, som giver dig den bedste mulighed for at lære programmerne at kende og du lærer at anvende dem efter kort tids undervisning.
Vore kursus materialer er skrevet af vores instruktører og er derfor på dansk.
Den enkelte kursist modtager det materiale der bliver undervist i, da vores kompendier er opbygget på den måde, at kursusindholdet kan ændres på det enkelte kurset under vejs.

Ring på +45 76 288 110 og få mere information
Firma tilrettede kurser
Er der mere end 3 deltagere fra samme virksomhed, som skal på kursus, kan det betale sig at oprette et firmatilrettet kursus.
Max 6 deltagere pr. kursus. Fordele ved denne kursus type

  • Målrettet undervisning.
  • Økonomiske fordele.
  • Bedre tilpasning af kurset til netop jeres virksomhed.
  • Bedre dækning af jeres behov.
  • Mulighed for speciel kursusplanlægning.

Firma kurser kan afholdes i vores lokaler eller hos jer. Vi kan ligeledes planlægge kurset, så det tager udgangspunkt i jeres aktuelle projekter.
Åbne kurser
Åbne kurser er fastlagte på bestemte datoer og foregår oftest i vores lokaler. På denne type kurser kommer der typisk deltager fra forskellige virksomheder.
Max 6 ltagere pr. kursus.

Fordele ved denne kursus type

  • En konkret undervisning.
  • En afstemt plan for undervisning og praktiske øvelser.
  • Erfaringsudveksling på tværs af brancher.

Herved vil den enkelte deltager opnå et solidt kendskab til det produkt, de skal til at arbejde med. Kurserne har varighed fra en til tre dage.

Generelt kursusinformation

CADXpert a/s er Autodesk Authorized Training Center. For lettere at finde os, kan du følge nedenstående vejledning til vores kursuscenter.

Kurset afholdes fra kl. 9.00 til kl. 15.30.

Der serveres morgenmad fra kl. 8.30 og der serveres frokost mellem 12.00 til 12.30

Der vil være fuld forplejning på kurset.

Telefon og Internet

Der er adgang til både telefon og Internet.

Betalingsbetingelser og framelding

Ved afbud inden 10 hverdage før kursusstart refunderes det fulde beløb. Ved afbud mellem 10 og 5 hverdage før kursusstart refunderes 50%. Ved afbud senere end 5 hverdage før kursusstart skal hele kursusbeløbet betales, dog har kursisten mulighed for at deltage på et tilsvarende kursus til en reduceret pris.

Overnatning i Horsens

Hvis du ønsker at overnatte i Horsens, for ikke at skulle køre hjem hvis du er på et af vores 2 dage kursus, så har CADXpert a/s lavet aftaler med 2 hoteller i Horsens centrum, hvor I vil kunne få rabat ved overnatningen.

Kontakt os for at høre nærmere.

Del med andre