- en del af NTI

Revit til konstruktion
Basis

Kursus

Forudsætninger

Du skal have kendskab til Revit på Basis niveau.

Formål

At få mere kendskab til de lidt mere avancerede værktøjer i Revit Structure, som tilsammen gør konstruktionsingeniørerne mere effektive.

Beskrivelse

Kurset henvender sig til alle på ingeniørtegnestuen, som har med bygningskonstruktioner at gøre.

På dette kursus gennemgås hvordan man som konstruktionsingeniør, kan benytte arkitektens model til at lave et intelligent samarbejde.
Der arbejdes med konstruktive optegnings metoder af vægge, søjler, bjælker, dæk og udsparinger mm. Endvidere vises hvordan du bedst når frem til det færdige udtryk som der skal videregives, når du udsender dit konstruktionsprojekt.
Vi vil gennemgå værktøjer og metoder til opbygning af detaljer og se på hvorledes disse nemt kan struktureres i Revit, samt hvornår der med fordel kan tegnes 2D i stedet for 3D.

Der vil blive vist, hvordan man kan påføre laster på modellen så men ved små analyser kan se de ”svageste” steder i modellen, se snitkræfter og evt. om alle laster videreføres i konstruktionen.
Vi vil også se på de forskellige muligheder der er for armering.
På kursen vil der også blive små praktiske øvelser til udtræk af data i skemaer, automatisk på førelse af tekst, dokumentation af eks. bjælkeplaner, søjle skemaer mm.
Praktiske informationer
Varighed
2 Dag(e)
Økomomi
6700,00 kr. eksklusiv moms.
Holdstørrelse
Kurset afholdes med min. 3 og max. 7 deltagere.
Undervisningsform
Kurset veksler mellem teoretisk gennemgang og praktiske øvelser. Undervejs sørger underviseren for, at du er på rette spor.
Bemærkning
Da CADXpert er et Autodesk Authorized Training Center, skal kursisten udfylde en digitalt evalueringsskema til Autodesk, og kursisten vil der efter endt kursus blive udstedt et ATC kursusbevis.
Kursuskalender
Der er p.t. ikke fastlagt en kursusdato, men kontakt os på telefon: +45 7628 8110 eller på mail kursus@cadx.dk

For kursister med

Revit

Ring og få vejledning

Ring til en af vores kursuskonsulenter og få vejledning i hvilket kursus der netop passer dig.
+45 76 288 110

Kommende kurser

6. april 2020
Bluebeam
Håndtering af PDF-filer
Greve