- en del af NTI

Kurser for ledige

Kom på kursus i Revit og AutoCAD her

Autodesk & CAD kurser for ledige

CADXpert tilbyder en række kurser for ledige under den regionaleuddannelsespulje - Positivlisten.

Vi samarbejder med flere erhvervsskoler/universiteter og er derfor godkendt til at afholde kurserne på videregående niveau.

Kompetencegivende kursus for ledige

Se hvor du kan komme på kursus ved CADXpert a/s Få nye kompetencer ved at deltage på et Autodesk Authorized Training Center kursus. Det vil øge dine jobmuligheder og du kan vælge mellem Revit Architecture, Revit MEP, Revit Structure, AutoCAD eller 3ds MAX Design kurser.

Kurserne er tilrettelagt så de er målrettet det, virksomhederne efterspørger. Er du arkitekt, ingeniør, konstruktør, tekniker, assistent, faglært eller bare har interesse i at lære et af de mest brugte projekteringsværktøjer, så tilmeld dig et af vores efterspurgte ledighedskurser.

Ledighedskurser i hele landet

Uanset hvor du bor kan du deltage på vores ledighedskurser som afholdes i Aalborg, Horsens, Aarhus, Greve og Ballerup.

I denne hurtig omskiftende verden er der stigende krav til anvendelsen af de enkelte programmer. Brug din tid til at blive opkvalificeret til den nyeste teknologi og få udvidet dit netværk.

Detaljeret kursusforklaring og datoer

For at finde den rette dato og sted for afholdelse, for dit næste kursus, kan du klikke på kalender ikonet i venstre side eller kursusnavnet, i nedenstående liste, for at se alle vores kursusdatoer og steder for afholdelse af kurset.
Revit til VVS

Ring og få vejledning

Ring til en af vores kursuskonsulenter og få vejledning i hvilket kursus der netop passer dig.
+45 76 288 110
Det siger andre om vores kurser
Læs her en evaluering