- en del af NTI

Kurser i Revit til konstruktion

Digitalt byggeri - Revit Structure Basis

Forudsætninger

Kurset henvender sig til dig som er ledig eller til dig som er i arbejde og som ønsker at opkvalificere dine kompetencer til den nyeste teknologi.
Adgangskravene er, du som minimum have kenskab til Windows XP, Windows Vista eller Windows 7.

Formål

Er at lære at projektere med Den Digital Bygningsmodel og lære at projektere i en sand 3D model.

Beskrivelse

Vi kigger på, hvorledes du kan projektere i Revit Structure. Du får kendskab til, hvordan du kan modellere med vægge, dæk, fundamenter, åbninger, osv. Det vil give dig en idé om, hvor simpel funktionaliteten og tankegangen er i Revit. Vi starter med at gennemgå brugerfladen samt de mest anvendte objekter og deres mest anvendte modelleringsfunktioner. Vi kigger også på snit, detaljer og på hvordan du simpelt kan tilpasse eksisterende objekter, så du for eksempel kan lave din egen væg eller dit eget dæk. Vi skal også lære at opsætte papir (sheet's) og at printe disse ud.
På kurset gennemgås hvordan man som konstruktionsingeniør, når man er flere på samme projekt, kan benytte arkitektens objekter til at lave et intelligent samarbejde.
Når kurset er endt, vil du have set de funktioner, der giver dig mulighed for at projektere et myndighedsprojekt.

Videre forløb

Digitalt byggeri - Revit Structure Videregående.
Digitalt byggeri - Revit Structure videregående

Forudsætninger

Kurset henvender sig til dig som er ledig eller til dig som er i arbejde og som ønsker at opkvalificere dine kompetencer til den nyeste teknologi.
Adgangskravene er, at du have været på vores Digitalt byggeri - Revit Structure Basis kursus eller have tilsvarende viden.
Endvidere skal du som minimum have kenskab til Windows XP, Windows Vista eller Windows 7.

Formål

At få mere kendskab til de lidt mere avancerede værktøjer i Revit Structure, som tilsammen gør konstruktionsingeniørerne mere effektive.
Samt ligeledes at effektivisere projekteringen ved at skabe egne komponenter i 2D og 3D efter tegnestuens ønsker, udseende og standarder.

Beskrivelse

Vi går lidt mere i dybden i Revit Structure. Vi kigger på armeringsværktøjer, detaljer og extensions. Vi kigger på koblingen af søjler/bjælker og på hvordan vi bedst når frem til det udtryk vi gerne vil videregive når vi sender projekter ud.
Vi ser også på hvordan man ved at påføre laster kan får en analyse af ”svage” steder i konstruktionen. Udtræk af data i skemaer, automatisk på førelse af tekst, dokumentation af eks. bjælkeplaner, søjle skemaer mm er også ting som vi vil lave små øvelser til.
Endvidere gennemgår vi hvorledes du kan skabe komponenter/objekter i Revit, således at du ikke skal stå og mangle et objekt eller et detaljekomponent.
Vi opretter objekter på en måde, således at du kommer til at kende tankegangen i oprettelse af families og derefter vil kunne skabe mange andre typer af objekter, ud fra disse grundprincipper.
På kurset opretter vi objekter med opbygning af forskellige former med parameter så du senere i et projekt bla. kan ændre størrelser, tænde, slukke for komponenter ændre materiale og definere deltaljeringen til de forskellige præsentationer.

Videre forløb

Digitalt byggeri - Revit MEP Basis eller/og Digitalt byggeri - Revit Architecture, BIM – Projektering 2 Del.
Digitalt byggeri - Revit Structure Basis og videregående

Forudsætninger

Kurset henvender sig til dig som er ledig eller til dig som er i arbejde og som ønsker at opkvalificere dine kompetencer til den nyeste teknologi.
Adgangskravene er, du skal have kendskab til Windows.

Formål

Er at lære at projektere i Den Digital Bygningsmodel og lære at projektere i en sand 3D model. Arbejde med BIM.

Beskrivelse

På dette kursus gennemgås hvorledes du kan projektere i Revit Structure.
Du vil lære hvordan du kan modellere med vægge, dæk, fundamenter, åbninger, osv. Det vil give dig en idé om, hvor simpel funktionaliteten og tankegangen er i Revit Structure.
Vi kigger bla. på armeringsværktøjer, detaljer, der arbejdes med koblingen af søjler/bjælker og på hvordan du bedst når frem til det færdige udtryk, som der skal videregives, når du udsender projekter.
På kurset gennemgås hvordan man som konstruktionsingeniør, benytter arkitektens objekter til at lave et intelligent samarbejde. Samt hvordan man ved at påføre laster kan får en analyse af ”svage” steder i konstruktionen. Udtræk af data i skemaer, automatisk påføring af tekst, dokumentation af eks. bjælkeplaner, søjle skemaer mm.
• De mest anvendte objekter og deres mest anvendte modelleringsfunktioner.
• Gennemgå brugerfladen og tankegang bag Revit
• Hvordan du simpelt kan tilpasse eksisterende objekter,
• Armeringsfunktionen
• Koblingen af søjler/bjælker
• Oprette objekter med forskellige former og variable parameter
• Automatisk på førelse af tekst, dokumentation af eks. Bjælkeplaner, søjle skemaer
• Når man er flere på samme projekt, kan benytte arkitektens objekter til at lave et intelligent samarbejde.

Videre forløb

Du kan deltage på vores Digitalt byggeri - Revit MEP kursus.

For kursister med

Revit

Ring og få vejledning

Ring til en af vores kursuskonsulenter og få vejledning i hvilket kursus der netop passer dig.
+45 76 288 110