- bygger på viden

CADXpert har opnået Gold Partnerskab

Af Niels Stoffer, 16. november 2017
CADXpert har den seneste tid arbejdet på at blive Autodesk Gold Partner.

Autodesks partnerprogram, Autodesk® Partner Program, anerkender og klassificerer CADXpert for vores ekspertise inden for produkter og løsninger, vores servicetilbud og kundernes samlede tilfredshed med vores indsats.
Som Autodesk guldpartner har vi vist, at vi kan levere komplette programløsninger fra Autodesk. Guldpartnere har teknisk ekspertise inden for bestemte brancher og kan tilbyde løsninger, support, kurser og uddannelse, implementering og rådgivning.

Vi fejre at have opnået Autodesk Gold Partner status

Autodesks partnerspecialiseringer

Ud over partnerniveauet har CADXpert demonstrere vores ekspertise ved at specialisere os inden for en række områder. Den dokumenterede evne til konstant at levere avancerede løsninger og avanceret support til kunderne er det centrale element i partnernes specialiseringsprogram.

Det er et krav, at CADXperts medarbejdere består certificeringseksamener inden for de brancher, som de handler med. Når du arbejder sammen med certificerede medarbejdere, nyder du godt af deres ekspertise. Certificerede medarbejdere kan som ingen andre hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit Autodesk-program.

Betegnelsen "Specialiseret" angiver, at CADXpert, har ekspertviden og har dokumenteret ekspertise i levering af avancerede kundeløsninger, rådgivning, kurser og uddannelse samt support og har specifik ekspertise på et af følgende områder.

Læs også
Kontaktinformation
Del med andre