- bygger på viden

Altan.dk's gevinst ved at anvende Revit

Interview med
Kirsten Bonde, Teknisk Designer ved Altan.dk

Altan.dk er Danmarks førende altanfirma.

Altan.dk har opbygget et bibliotek med alle altan.dk´s altaner der gør det let og hurtigt at lave tegninger til kunderne.

”Revit er nemmere og gå til, og derfor hurtigtere at anvende, og det giver et bedre resultat” udtaler Kirsten Bonde, Teknisk Designer ved Altan.dk.

Læs mere om Autodesk Revit Architecture her

Autodesk Revit Architecture er CAD/BIM platform, som mange tegnestuer ser som et naturligt skridt til at fremtidssikre tegnestuerne.

Hurtig og sikkert i gang
"For at udnytte fordelene i Revit Architecture hurtigst muligt, har medarbejderne deltaget i CADXpert´s kurser" fortæller Kirsten Bonde.

Kurserne har været specielt tilrettet til Altan.dk, således at de kunne bruge Revit i skitseringsfase efter endt kursus.

Læs mere om CADXpert kurser her

om Altan.dk A/S

Altan.dk a/s er stiftet d. 1. oktober 2006 og beskæftiger 40 altanmontører og 23 funktionærer. Vi gennemfører mere end 100 sager årligt i Danmark og etablerer ca. 2.000 altaner årligt.

Altan.dk har mere end 17 års erfaring med altaner i Danmark og står som en pioner i det seneste årtis danske altanboom. Altan.dk er udsprunget af entreprenørvirksomheden Ringsted Bygningsentreprise (RBE), der blev stiftet af Peter Knudsen d. 1. november 1994. Virksomheden startede på Schandorphsvej i Ringsted. Efter to år købte direktør Peter Knudsen Æblegården på Næstvedvej 60 i Sorø, hvor firmaet har haft domicil siden 1996.

I juni 2006 besluttede indehaver af Ringsted Bygningsentreprise, Peter Knudsen, at udskille altandelen af RBE i en selvstændig altanvirksomhed (Altan.dk), hvor han selv er fortsat som adm. direktør, se www.altan.dk

Vil du vide mere?

Kontakt CADXpert a/s for yderligere oplysninger.

Kontaktinformation

Del med andre
 
Glemt Password?