- bygger på viden

Revit Architecture til skitsering

Interview med
Jens Ole Laursen, Arkitekt m.a.a. og Partner

Birch & Svenning A/S (i dag Linjen a/s) – ARKITEKTER MAA, bruger nu Autodesk Revit Architecture til skitsering.

For hurtigt og professionelt at kunne lave indbydende skitser i 3D, har medarbejderne deltaget på CADXpert´s kurser.

”Vi laver en stille indfasning af Revit i virksomheden og ikke en kold tyrker som nogen har valgt” udtaler Jens Ole Laursen, Partner i Birch & Svenning.

Autodesk Architecture bruges stadig til projektering, som en tryg måde at opretholde en produktion af tegninger i overgangsfasen.

AutoCAD Archirecture anvendes dog stadig til selve projekteringen, dette giver en mulighed for at kunne opretholde en produktion af tegninger i en indførelsesfase af Revit.
Læs mere om Autodesk Revit Architecture her . . .

Autodesk Revit er den nye CAD/BIM platform som mange virksomheder ser som et naturligt skridt til at fremtidssikre tegnestuen.

Hurtig i gang

"For at udnytte fordelene i Revit Architecture hurtigst muligt, har medarbejderne deltaget i CADXpert´s kurser" fortæller Jens Ole Laursen.

Kurserne har været specielt tilrettet til Birch & Svenning a/s (i dag Linjen a/s), således at de kunne bruge Revit i skitseringsfase efter endt kursus.

Læs mere om CADXpert kurser her . . .

Bag om Birch & Svenning A/S (i dag Linjen a/s)

Birch & Svenning A/S (i dag Linjen a/s), Arkitekter M.A.A. blev etableret i Horsens i 1980, og indehaves i dag af Klaus Andersen, Simon Christophersen, Jens Ole Laursen og Mogens Svenning. Alle fire partnere fungerer som arkitekter og er projektansvarlige.

Firmaet har siden etableringen udviklet sig kontinuerligt og forsøger konstant at forbedre og optimere sin viden inden for arkitektrådgivning for derigennem, at kunne levere en faglig korrekt rådgivning på alle opgaver. Det er firmaets målsætning at behandle enhver opgave, stor eller lille, med samme grad af professionel rådgivning, se www.linjen.dk

Vil du vide mere?

Kontakt os for yderligere oplysninger.

Kontaktinformation

Del med andre