- bygger på viden

Bjørk og Maigård ApS benytter Revit Architecture

Interview med
Harry Overgaard, Bygningskonstruktør
 
Igennem tiden har Bjørk & Majgård benyttet en del forskellige 3D CAD værktøjer fra flere leverandører.

Der er ingen tvivl om at Revit har været det program der har flyttet tegnestuen mest, men tilfredshed både fra ledelsen og brugeren. Selve tegne processen er blevet reduceret samtidig med fordele som, design, sol-studie, energiberegning, mængdeudtag benyttes.

Læs mere om Autodesk Building Design Suite her

Sparing er en vigtig del

"CADXpert har hjulpet med vores template, tegningshoved og vi spare stadig med dem i udviklingen af vores tegnestue og vores brug af Revit" fortæller Harry Overgaard.

Læs mere om CADXpert support her

Bag om Arkitekterne Bjørk & Maigård ApS

Arkitekterne Bjørk & Maigård ApS satset på kvalitet, visioner, kreativitet og fornyelse i sine projekter. Det er det grundlag, tegnestuen blev etableret på i januar 1995.

Det er tegnestuens intention at besidde know-how på alle områder, så bygherrer sikres en komplet og kompetent rådgivning. Arkitekterne Bjørk & Maigård ApS tilstræber en kontrolleret udvikling af firmaet - både med hensyn til omsætning og medarbejderstab. I perioder med store arbejdsmængder klares dette gennem samarbejdsaftaler med to lokale arkitektfirmaer. Aftaler, der også sikrer, at ledig kapacitet udnyttes optimalt samtidig med, at medarbejdere staben udvikler og optimerer viden, erfaring og arbejdsmetoder.

Læs mere om Arkitekterne Bjørk & Maigård ApS www.bjork-maigaard.dk/

Vil du vide mere?

Kontakt CADXpert a/s for yderligere oplysninger.

Kontaktinformation

Del med andre